Resource Central Finnish

Resource Central

Kokoustilojen varaus

ResourceFinder smallc

Resource Central löytää sopivan kokoustilan helposti, sillä se toimii suoraan Microsoft Outlook®- ja Exchange Server -ympäristössä. Resource Centralissa näkyy selkeä yleiskuva kaikista kokoustiloista ja niiden varaustilanteesta. Palvelussa on myös kuvia eri tiloista ja muita tärkeitä lisätietoja, kuten istumapaikkojen määrä, pohjapiirrokset ja kulkuohjeet. Helppo yleiskatsaus tilavaihtoehdoista eri paikkakunnilla, myös ympäri maailmaa. Osallistujat

Kun varaat kokoustiloja, voit määrittää ajat, jotka sopivat osallistujille. Resource Central hoitaa kaikki muutokset ja peruutukset. Voit keskittyä omaan työhösi. Järjestelmän käytöllä vältetään inhimilliset virheet, kun esim. kokouksia ei unohdeta perua.

Tilauspalvelut
Kun osallistujat on kutsuttu ja kokoustila on varattu, voit tilata muita palveluita.

Ominaisuudet:

 • Vapaiden kokoustilojen, työasemien ja hot desk -työpisteiden luettelo ja varaaminen Outlookin® kautta.
 • Resource Central hoitaa kaikki muutokset ja peruutukset.
 • Selkeä yleiskatsaus kaikista kokoustiloista: varaustilanne, kuvia ja tärkeitä tietoja, kuten istumapaikkojen määrä.
 • Intuitiivista käyttöliittymää on helppo käyttää.
 • Tiedot kokouksen osallistujille sopivista ajoista.
 • Tilaukset etätyöasemalta tai Outlook Web Access -verkkoyhteydellä.
 • Resource Centraliin voidaan lisätä toistuvia kokouksia ja erilaisia suoravarauksia kalenteriin.

Back To Top

Hot desk -työpisteen varaus

Resource Central on helppokäyttöinen työkalu, jolla voidaan määrittää yrityksen työpisteiden käyttöaikoja.

Tietotyötä tekevät työntekijät ovat nykyisin yrityksen tiloissa vain murto-osan työajastaan. Vaihtuvat hot desk -työpisteet leikkaavat yrityksen yleisiä kustannuksia huomattavasti. Samalla henkilöstö voi tehdä työtään joustavammin.

Resource Central yleistyy organisaatioissa, joissa halutaan tehostaa tilojen käyttöä ja jakaa työpisteitä useamman työntekijän kesken. Resource Centralissa työtiloja voidaan hakea ja varata tilan tyypin ja sijainnin mukaan suoraan Outlookissa®. Varaukset onnistuvat sekä ennakkoon että tarpeen mukaan.

Ominaisuudet:

 • Vapaiden hot desk -työpisteiden luettelo ja varaaminen Outlookin® kautta.
 • Tilat tehokäyttöön vaihtuvien työpisteiden varausjärjestelmällä.
 • Intuitiivista käyttöliittymää on helppo käyttää.

Back To Top

Tilauspalvelut

Kun varaat kokouksen, voit lähettää tilausvahvistukset automaattisesti kaikille sisäisille ja ulkoisille palveluntarjoajille, kuten kokousjärjestäjille, pitopalveluyritykselle, IT-tuelle jne.

Palveluntarjoajat yhdellä silmäyksellä

Palveluntarjoajat saavat automaattisen ilmoituksen ja voivat avata ja tulostaa kokousjärjestäjän tekemän tilauksen. Palveluntarjoajan ei tarvitse itse huolehtia mahdollisista muutoksista, sillä Resource Central hoitaa kaikki muutokset ja peruutukset.

Tilauslomakkeet voidaan räätälöidä täysin yrityskohtaisesti. Eri tilauslomakkeilla näkyvät siis vain ne palvelut, joita on saatavana kyseisessä kokoustilassa, rakennuksessa, paikassa tai maassa. Resource Centralissa voidaan myös suunnitella tapahtumia ja varata parkkipaikkoja tai muita tarvittavia palveluita.

Integroitavissa toiminnanohjausjärjestelmiin

Resource Central voidaan integroida yrityksen laskutus- ja kirjanpitojärjestelmään, jos kaikkien sisäisten ja ulkoisten tilausten laskutus halutaan hoitaa samalla.

Ominaisuudet:

 • AV-laitteet, pitopalvelu ja muut palvelut voidaan tilata Outlook®-kalenterin kautta.
 • Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti kaikille kokousjärjestäjille, pitopalveluyritykselle jne. Työmäärä vähenee, ja tieto kulkee nopeasti kaikille asianosaisille
 • Varaukset ja tilaukset näkyvät erillisessä hallintamoduulissa.
 • Kokousjärjestäjien ja palveluntarjoajien on helppo käyttää intuitiivista käyttöliittymää.

Back To Top

Käyttöasteen parantaminen

Palvelussa voidaan tulostaa raportteja resurssien käyttöasteesta ja valvoa kokoustilojen käyttöä. Resource Central parantaa yrityksen tulosta, sillä kokoustilat ja työpisteet saadaan tehokäyttöön. Hot desk -työpisteet eivät jää enää vajaakäytölle.

Raportit kokoustilojen käytöstä

Resource Centralissa voidaan tulostaa erilaisia raportteja:

 • Tilojen ja työpisteiden käyttöasteen analyysilla selvitetään liian suuri tai pieni käyttötarve
 • Käyttöasteen vakioraportit tai omat raportit, jotka on räätälöity yrityksen tarpeisiin sopiviksi.
 • Microsoft Reporting Services -raportit.

Resource Central auttaa vastaamaan mm. näihin kysymyksiin:

 • Mitä tiloja ja työpisteitä käytetään liikaa?
 • Johtuuko kokoustilojen vajaakäyttö liian myöhään tehdyistä peruutuksista?
 • Voidaanko osa kokoustiloista muuntaa toimistotilaksi?
 • Kuinka kokoustilojen käyttöastetta voidaan parantaa?

Kokouskustannukset kuriin

Resource Central pitää kokouskustannukset kurissa ja lisää tuottavuutta, sillä resurssit ja palvelut voidaan varata nopeasti. Kokeile ROI-laskuriamme ja arvioi, kuinka paljon voit säästää kokouskustannuksissa Resource Centralin avulla.

Back To Top

Tervetulotoivotus

Resource Central tervehtii yrityksesi vieraita jo aulassa. Tervehdysviesti tekee hyvän vaikutuksen. Yrityksesi vieras muodostaa ensivaikutelmansa kävellessään etuovesta aulaan. Jos kyseessä on uusi tai potentiaalinen asiakas, lämmin tervetulotoivotus ja nopea yleiskatsaus yrityksen tärkeimpiin tietoihin ovat ensimmäisiä askelia kohti kanta-asiakkuutta. Resource Central toivottaa vieraat tervetulleiksi. Henkilökunta ehtii hoitaa työnsä sillä välin, kun asiakas lukee näytöltä lisätietoja yrityksestä.

Henkilökorttien tulostus ja viivakoodien luku

Tulosta yritysvieraille henkilökortit. Henkilökortit pelastavat siinä tukalassa tilanteessa, kun huomaat unohtaneesi potentiaalisen asiakkaasi tai liikekumppanisi nimen. Yritysvieraiden seuranta sujuu helposti lukemalla henkilökorttien viivakoodit. Pysyt perillä siitä, kuka on saapunut ja ketä vielä odotetaan, eikä kynää ja paperia tarvita. Vieraat tuntevat olonsa tervetulleiksi, kun henkilökunta ehtii vaihtaa pari sanaa heidän kanssaan rekisteröinnin nopeutuessa.

Sähköposti-ilmoitukset vähentävät odotusaikaa

Sähköpostitse lähettävät ilmoitukset vähentävät sekä vierailun isännöijän että yritysvieraan odotusaikaa. Kun vieras saapuu aulaan, saat sähköpostitse ilmoituksen ja voit kävellä suoraan vastaanottoon tai kokoustilaan tervehtimään häntä. Jos vieraasi on myöhässä, voit rauhassa jatkaa töitäsi, eikä sinun tarvitse odottaa aulassa. Sähköposti-ilmoitusten ansiosta vastaanottovirkailija voi keskittyä muihin tehtäviin, koska jokaisesta saapuvasta vieraasta ei tarvitse ilmoittaa puhelimitse.

Ominaisuudet:

 • Henkilökorttien tulostus.
 • Skannattavat viivakoodit nopeuttavat ilmoittautumista.
 • Sähköposti-ilmoitukset vieraan saavuttua.

Back To Top

Digitaaliset näytöt ja kyltit

Digitaaliset näytöt ja kyltit antavat vieraille hyvän kuvan yrityksestäsi.

DGI kiosk image smallc

Digitaalisten kylttiemme avulla vieraat voidaan ohjata suoraan oikeaan kokoustilaan.

Integrointi digitaalisiin näyttöihin

Resource Central voidaan integroida digitaalisiin näyttöratkaisuihimme: Digital Sign Serviceen ja Ariadneen. Digitaaliset näyttömme toimivat saumattomasti yhteen Resource Centralin kanssa. Kokoustilan tiedot näkyvät automaattisesti digitaalisissa näytöissä ja kylteissä.

Varattavan kokoustilan tiedot lähetetään suoraan digitaalisiin kyltteihin tai näyttöihin vastaanotossa, kokoustilojen ulkopuolella tai siellä, missä tietoja tarvitaan.

Digitaalisten näyttöjen ja kylttien ohjelmistomme tukee kaikkia iOS-, Android- ja Win7-laitteistoja sekä Modulex-kylttejä.

Back To Top