Resource Central møteromsbooking

Planlegg møter i Microsoft Outlook®, inkludert alle ekstra tjenester, på mindre enn 2 minutter

Møteromsbooking

 

Søk etter og finn de mest tilgjengelige og egnede møterom, bestill mat/tjenester med egendefinerte skjemaer – og så er du ferdig. Resource Central administrerer dette via Outlook, slik at medarbeiderne dine kan bruke tiden sin på andre oppgaver. 

Resource Central er et komplett verktøy for møte- og konferanseplanlegging, som reduserer møtebudsjettet samtidig som servicenivået forbedres. Det er den første programvaren for ressursadministrasjon i sitt slag som er fullstendig integrert med Outlook® og web. Resource Central er også tilgjengelig på norsk.

 

Download 

 

Møterombooking

ResourceFinder smallc

Resource Central fungerer sammen med Microsoft Outlook®, Exchange Server og Office 365 og sørg for at du slik og enkelt kan finne de møterommene som passer best til dine behov.

Med Resource Central får du en total oversikt over alle møterom, med tilgjengelighet, utvalgte bilder fra de ulike rommene og andre detaljer, som for eksempel kapasitet, gulvplan og retningsbeskrivelser. Det er enkelt å få oversikt over potensielle møterom på ulike steder, selv fra en annen plassering. 

Se også om deltakerne er tilgjengelige når du bestiller møterom. Resource Central håndterer endringer og kanselleringer, slik at du sparer tid – tid som heller kan brukes på andre oppgaver. Du unngår også vanlige feil, som for eksempel å glemme å kansellere møter.

 

Tjenestebestilling

Når du har invitert deltakerne og bestilt et møterom, kan du enkelt bestille alle tilknyttede tjenester som mat, tabell ordning, gæstekort osv.

Order form smallc

Brukerne vil være i stand til ikke bare å bestille møterom, men også vil planlegge catering, tabeller, wifi passord og andre tjenester som er nødvendige for å gjennomføre et vellykket arrangement. Når du bestiller et møte med tjenester, sendes bestillingskvitteringer automatisk til alle interne og eksterne tjenesteleverandører, herunder møteorganisatorer, cateringpersonell, IT-personell osv.

Det er mulig for kantinen for å sette tidsfrister for bestilling av catering (f.eks. I går kl. 14), og du kan også gjøre det obligatorisk at det må være skrevet kostnadsinformasjon

 

 

Funksjoner:

 • Lag en liste over og bestill tilgjengelige konferanserom, arbeidsstasjoner eller fleksibel arbeidsstasjon (hot-desk) via Outlook®.
 • Resource Central håndterer alle endringer og kanselleringer.
 • Rask oversikt over alle møterom som viser tilgjengelighet, valgte bilder og viktige detaljer, som for eksempel maksimal kapasitet.
 • Intuitivt og brukervennlig grensesnitt.
 • Vis tilgjengelighet for alle interne møtedeltakere.
 • Bestill fra en ekstern arbeidsstasjon eller via Web.
 • Resource Central støtter gjentakende møter og alle typer direktebestilling i en egen ressurskalender.

Back To Top

 

Fleksibel arbeidsstasjon (hot desk) booking

Resource Central er et brukervennlig verktøy som hjelper deg å organisere planlegging av arbeidsstasjoner. I dagens forretningsmiljø bruker kunnskapsbaserte medarbeidere kun en del av tiden på kontoret. Kontorhotell, eller hot desks, tilbyr organisasjoner muligheten til å redusere driftskostnadene betraktelige samtidig som det blir enklere for medarbeiderne å jobbe fleksibelt.

Organisasjoner som er interessert i å bruke fasilitetene mer effektivt, bruker i stadig økende grad Resource Central til å planlegge arbeidslokalene sine. Med Resource Central kan brukerne søke etter og bestille tilgjengelige arbeidslokaler etter kategori og sted, direkte via Outlook® eller web, enten på forhånd eller på farten.

Funksjoner:

 • Lag en liste over og bestill tilgjengelige arbeidsstasjon (hot desks) via Outlook® eller web
 • Bruk fasilitetene mer effektivt ved å planlegge og bestille arbeidsstasjoner
 • Intuitivt og brukervennlig grensesnitt

Back To Top


Tjenestebestilling


Oversikt for tjenesteleverandører
Tjenesteleverandører varsles automatisk og mottar bestillingsskjemaer. De kan se og skrive ut bestillinger foretatt av møtearrangøren. Tjenesteleverandører slipper å holde orden på endringer, siden Resource Central håndterer alle endringer og kanselleringer.

Bestillingsskjemaer er 100 % tilpasningsbare og kan tilpasses dine spesifikke behov. Dette betyr at de tilknyttede tjenestene som er tilgjengelig for bestilling på hvert enkelt bestillingsskjema, variere basert på de enkelte møterommene, bygningene, stedene eller landene. Med Resource Central kan du bestille parkeringsplasser, planlegge arrangementer eller andre ting bedriften din har bruk for.

Integrering av ERP-systemer
Fullfør hele prosessen fra bestilling til faktura for både interne og eksterne fakturaer ved å integrere Resource Central med bedriftens fakturasystem.

Funksjoner:

 • Bestill AV-utstyr, catering og andre tjenester i Outlook®-kalenderen.
 • Bestillingskvitteringer sendes automatisk til alle møteorganisatorer, cateringpersonell osv., noe som reduserer arbeidsbelastningen og forbedrer intern kommunikasjon.
 • Se reservasjoner og bestillinger i en egen administrasjonsmodul.
 • Intuitivt og brukervennlig grensesnitt for både møtearrangører og tjenesteleverandører.

Back To Top

 

Forbedring av ressursutnyttelse

Hent ut rapporter om ressursutnyttelse og overvåk bruk av møterom. Resource Central forbedrer bunnlinjen ved å sikre at du bruker møterom og Hot Desks på den mest effektive måten. Du kan for eksempel unngå tom(me) Hot Desk(s).

Rapporter om møterombruk

Med Resource Centrals rapportgenerator kan du gjøre følgende:

 • Analysere rom- og arbeidsområdebruk for å vurdere hvilke ressurser som er over- og underutnyttet.
 • Bruke standardrapporter for ressursutnyttelse eller enkelt opprette dine egne rapporter som er tilpasset til å oppfylle bedriftens spesifikke behov.
 • Generere rapporter basert på Microsoft Reporting Services.

Med Resource Central får du svar på spørsmål som blant annet:

 • Hvilke rom og arbeidsområder overutnyttes?
 • Bidrar sene kanselleringer til mindre effektiv møteromsbruk?
 • Kan vi omdanne noen av møterommene vi ikke trenger til kontorlokaler?
 • Hva kan gjøres for å forbedre møteromsbruken?

Reduser møtebudsjettet

Med Resource Central kan du redusere møtebudsjettet og forbedre produktiviteten ved at du raskt kan bestille ressurser og tjenester. Bruk ROI-kalkulatoren for å beregne hvor mye du kan redusere møtebudsjettet med ved å implementere Resource Central.

Back To Top

 

Ønske gjester velkommen

Med Resource Central kan du gi de besøkende et godt inntrykk når de besøker bedriftens kontorer for første gang. Når besøkende trår innenfor inngangsdøren, danner de seg umiddelbart et inntrykk av bedriften. Hvis de er nye eller potensielle kunder, kan det å gi dem en varm velkomst og rask, korrekt informasjon bidra til å gjøre dem til lojale kunder. Med Resource Central kan du sørge for at besøkende føler seg velkomne og informerte, samtidig som du frigjør medarbeiderressurser til andre og mer viktige oppgaver.

Skriv ut skilt til besøkende og utfør strekkodeskanning

Gi besøkende utskrevne besøkendeskilt. Med besøkendeskilt unngår du de pinlige øyeblikkene når du skjønner at du har glemt navnet på den du snakker med – noe som kan skade relasjonen til potensielle kunder eller partnere. Utfør strekkodeskanning for å holde enkelt styr på registrerte besøkende, slik at du kan finne ut hvem som har ankommet og ikke – uten bruk av penn og papir. Dette gir medarbeiderne dine mer tid til å snakke med besøkende og få dem til å føle seg velkomne.

E-postvarslinger minimerer ventetiden

Med e-postvarslinger minimerer du ventetiden både for deg og besøkende. Når besøkende ankommer, mottar du en e-postvarsling, slik at du kan gå til resepsjonsområdet eller møterommet umiddelbart for å ta i mot dem. Eller hvis de er forsinket, kan du jobbe med andre ting i stedet for å vente på at de skal dukke opp. E-postvarslinger frigjør også tid som resepsjonisten kan bruke på andre oppgaver, siden vedkommende slipper å ringe kontoret ditt for å si fra hver gang en besøkende ankommer.

Funksjoner:

 • Skriv ut besøkendeskilt.
 • Utfør strekkodeskanninger for rask registrering.
 • Motta e-postvarslinger når besøkende ankommer

Back To Top

 

Mer informasjon

Klikk her for å få en fullstendig liste over tekniske krav, revisjonslogg eller brukerveiledningen(e) for produktet.

Pris : Kontakt en Add-On Products-representant for å få et personlig tilpasset tilbud.

 

Back To Top

 

Kombiner med en digital skiltløsning

En digital skiltløsning bidrar ytterligere til å forbedre besøkendes førsteinntrykk av bedriften.

DGI kiosk image smallc

Med vårt veibeskrivelsesalternativ kan digitale skilter til og med vise besøkende veien til riktige møterom.

Integrer med en digital skiltløsning

Du kan integrere Resource Central med våre digitale skiltløsninger, Digital Sign Service og Ariadne. Våre digitale skiltløsninger kobles sømløs til Resource Central, slik at informasjon om møterom vises automatisk på de digitale skiltene.

Under prosessen for rombestilling sendes informasjon direkte til digitale skilter eller skjermer i resepsjonsområdet, utenfor møterom eller andre steder der det er naturlig. Vår programvare for digitale skilt støtter all maskinvare basert på iOS, Android og Windows, samt skilter fra Modulex.

Back To Top